Φιλανθρωπική εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ με Fashion Show Carolina Herrera

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, πραγματοποίησε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην αίθουσα Ballroom, με την ευγενική φιλοξενία της Grande Bretagne.

Οργανωτική Ομάδα: Χριστίνα Μαρούγκα – Κατσουρίδη, Γενική Γραμματέας ΕΛΕΠΑΠ, Έλενα Πάτση, Νατάσα Χατζή, Χριστίνα Αλυσανδράκη, Άννα Μαραβέα, Αντιπρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ, Ειρήνη Γκιάλα, Φλώρα Καλαντζή, Λία Παπαφιλίππου

Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης, ο οίκος Carolina Herrera, που εκπροσωπείτε στην Ελλάδα από τον Όμιλο Κωνσταντίνου, ο οποίος εγκαινίασε το πρώτο ομώνυμο κατάστημα του οίκου στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2018.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το fashion show Carolina Herrera, με τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019.

Η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει πάνω από 80 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς πανελλαδικά, σε περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης υψηλού επιπέδου, μέσα σ’ ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περιβάλλον.

Για τη διοργάνωση της εξαίρετης βραδιάς, η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τις νέες φίλες εθελόντριες, τις κυρίες που συνεχίζουν το όραμα των αγαπημένων, πιστών για χρόνια εθελοντριών της , τη δεύτερη γενιά των εθελοντών της, που με ενθουσιασμό, πάθος και πολλή αγάπη αγκαλιάζουν το έργο της. Θερμές ευχαριστίες και στους χορηγούς και υποστηρικτές , για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Φωτογραφία: Studio Panoulis

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ