Δώρα της γης

Οι πολύτιμοι λίθοι σαν να είναι ένα δώρο από τα ουράνια, μας δείχνουν το μεγαλείο της φύσης αναδεικνύοντας με το πολύχρωμο φόρεμά τους, το κόσμημα που τους κοσμεί.

Van Cleef & Arpels

Συλλογή Brume de Saphir Rose

Ένας λαμπερός τριανταφυλλένιος κήπος, με ανθισμένα βιολετί, ροζ και κρυστάλλινα λευκά πέταλα, στηριγμένα σε κομψά σχήματα μίσχων από ροζ χρυσό.

Brume de Saphir Rose κολιέ και σκουλαρίκια σε 18Κ ροζ χρυσό, διαμάντια και ροζ ζαφείρια.

Bvlgari

Κολιέ από τη συλλογή Cinemagia

Ένα όνειρο-σαν ουράνιο τόξο εκρήγνυται σε ένα πλήθος χρωμάτων, μεταμορφώνετε σε ένα κόσμημα με διάχυτη λάμψη κατά μήκος ενός χρυσού τριανταφυλλένιου μονοπατιού.

“Fairy Wings” σε ροζ χρυσό με topaz, rubellite, citrine quartz, αμέθυστο, morganite, iolite, πράσινο χαλαζία, απατίτη, peridot και διαμάντι.

David Yurman

Λαμπερό και χρυσαφένιο με αλυσιδωτούς πολύτιμους λίθους. Τα πετράδια ρέουν σαν βαριές σταγόνες γλυκού μελιού και συνδέονται μεταξύ τους σε έναν αιώνιο κύκλο.

Χρυσές τουρμαλίνες και φανταχτερά κίτρινα διαμάντια σε χρυσό 18Κ.

CHANEL

Καρφίτσα Blé Maria

Σε ένα όνειρο της ρωσικής υπαίθρου, μίσχοι χρυσού σιταριού κυριαρχούν στο αεράκι και ένα φωτεινός λίθος αγκαλιάζετε από τα αγριολούλουδα.

Καρφίτσα Blé Maria σε κίτρινο  και λευκό χρυσό, κίτρινο ζαφείρι, ροζ spinels, μανταρινί πολύτιμοί λίθοι, χρωματιστές τουρμαλίνες και διαμάντια.

Graff

Συλλογή φιλί

Λαμπερά ρουμπίνια και φωτεινά διαμάντια, μια φευγαλέα στιγμή ρομαντισμού που ενώνεται σε μια τρυφερή αγκαλιά.

Κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι από ρουμπίνια και διαμάντια,

RELATED ARTICLES

Rose Macarons του Σεφ του Hugo

Μια συνταγή με μια ανατολίτικη νότα   Ένας απόγονός του Victor Hugo, ο σεφ Florian Hugo καλλιτέχνης στην καρδιά και πολυβραβευμένος για τις δημιουργικές γαλλικές…

Δώρα της γης

Οι πολύτιμοι λίθοι σαν να είναι ένα δώρο από τα ουράνια, μας δείχνουν το μεγαλείο της φύσης αναδεικνύοντας με το πολύχρωμο φόρεμά τους, το κόσμημα…

HOME

Culture · The French-Indian Connection The founder of Lesage Interieurs reinvents his legacy while inspiring the luxury decorative arts industry around the world. Culture ·…

Στυλ Πνευματικό

Ο Ελληνοαυστραλός Γαβριήλ Γεωργίου, ένας ιδιαίτερα περιζήτητος κομμωτής, πήγε από το Χόλυγουντ στο Μπόλυγουντ, με μια ενδιάμεση στάση στον πνευματικό κόσμο. Σύμφωνα με τον Γαβριήλ…
All articles loaded
No more articles to load